Perkhidmatan Teksi Ke Jeram Mengaji Agro Resort Pasir Putih Kelantan

Jeram Mengaji Agro Resort Pasir Putih Kelantan jah ni,bukan Kundasang Sabah😄

Saloh satu tempat viral loni. Jadi pg td bowok la anok bini jalan sini. Dlm kul 10.30 pagi sampai sini,sedey molek hujan baru berenti, kabus pun tebal😁 Musim2 tok leh jln jauh ni blh la pakat mari sini,meme come sungguh tempat ni blh la fill2 mcm kat Kundasang. Molek gi pagi lg n hari ore kijo jadi nok amik gambar pun aman tak dok gangguan sikit. Tempat pun bersih jah.

Sini ado jual dadih,yogurt n susu segar mcm2 periso. Hargo RM 1.50 sebotol,nok untung bli RM 10 dpt 7 btol blh campur2 yogurt,dadih n susu. Beli banyok slalu sbb meme sdak sungguh,10ya tu x genak😂

Nok gi sini keno gi awal pagi deh,kalu tak hujan molek kul8 pg tu sapa doh baru kabus banyok,kalu hujan x po gi lewat skit2😄

kredit : areshah azmi

posting asal : https://www.facebook.com/100001677153921/posts/3557413274324543/

Jom follow instagram kelantan 🥰

www.instagram.com/kelantanig

Share:

More Posts

KELANTAN TAXI BOOK HERE

TEKSI KELANTAN – Hotline +60199591926 BOOK NOW http://www.wasap.my/60199591926/nakteksi/   -Taxi airport Kota Bharu -Taxi Kelantan -Teksi Kelantan -Teksi airport Kota Bharu -Teksi kota bharu -Taxi

HOTLINE TEKSI KELANTAN 019 9591926

Ramai yang datang ke kelantan dan mahu menggunakan teksi tidak tahu hotline untuk memanggil teksi. Jika anda ke kelantan boleh hubungi Hotline teksi 019 9591926.

Teksi Kelantan / Teksi airport Kota Bharu / Teksi Kota Bharu / Taxi Kelantan / Taxi airport Kota Bharu / Taxi Kelantan

TEKSI KELANTAN / TEKSI TERBAIK ,MURAH DAN MUDAH

TEKSI AIRPORT KOTA BHARU KELANTA – Hotline +60199591926 BOOK NOW http://www.wasap.my/60199591926/nakteksi/   Pickup dari Airport KB ke Semua destinasi/Dari semua destinasi ke Airport/All hotel/Jetty Kuala

taxi to jetty kuala besut

TAXI TO KUALA BESUT JETTY

TEKSI AIRPORT KOTA BHARU KELANTAN – Hotline +60199591926 Pickup from Airport KB to All destinations / From all destinations to Airport / All hotels /

Follow us on Facebook

Send Us A Message